Dadoh se u "privatnike"!

Obaveštenja Trekbekovi (0) Komentari (7)   

Guglam ja tako juče nešto i naletim na svoj blog... da ovaj, na kojem nisam bio preko pola godine! Laughing Pa sve nešto hontam, da se javim!

Elem, neko vreme sam se manuo blogovanja i posvetio nekim drugim (što offline, što online) obavezama... opažanje, metafizikalisanje i hejtovanje se nekako nije uklapalo u taj način života. A onda sam počeo da zarađujem neku dodatnu kinticu, pa rekoh... što da ne, odoh ja u "privatnike". Onda sam zakupio domen i hosting, pa sada moj virtuelni alter-ego obitava na www.tehnologika.com. Inače, teme kojima ću se baviti su uglavnom vezane za primenu računara (e.g. drljanje po internetu, interesantni friški softver i slično... Laughing)

Tako...

Ja ću u svakom slučaju nastaviti (odnosno, ponovo početi) da pratim moje omiljene blogove sa Blog.co.yu servisa... a vi... ta bar bi ste mogli da svratite... pa ako vam se sadržaj dopadne... znate šta vam je činiti Wink

Veliki pozdrav za celu ekipu sa blog.rs!!!

Quzma

Kratko obaveštenje

Obaveštenja Trekbekovi (0) Komentari (3)   
Kao što se da primetiti, obrisao sam poeziju sa bloga. Razlog... uskoro planiram da napravim novi blog, sa više autora, čija će tema isključivo biti poezija. Ipak, ne bih da mešam babe i žabe, odnosno, moje "baljezgarije" i umetnost. Smile

Trendseter i trendfollower :)

Obaveštenja Trekbekovi (0) Komentari (9)   
Čim je "gazda" promenio dizajn bloga, odlučio sam i ja da ga pratim u tome. Doduše, još jedan razlog je izvesna nekompatibilnost sa Micro$oftovim surferskim čedom. :) Jedva sam iščeprkao ovu temu na netu... no, vredelo je truda. Nadam se da vam se sviđa. Ako nekome treba link, neka se javi, pa ću ga ostaviti u komentarima.

Nego, kad sam već ovde... da pomenem još par stvari.

Novi dizajn je sjajan. Skoro nisam video ovako ukusno dizajniran sajt. Pravi eye candy! Čak, čini mi se da se i brže učitava (ili je to moja konekcija ovih dana bila zaglupljena). :)


 

Design by N.Design Studio
Powered by Blog.co.yu. Template adapted by Quzma