Oskar Pistorijus - "Blade Runner"

Sport Trekbekovi (0) Komentari (13)   

Jedna od inteesantnih stvari koje prate odrastanje je suočavanje sa činjenicom da postoje ljudi mlađi od vas kojima se divite... Jedan od njih, koji zaslužuje moje poštovanje i divljenje je Oskar Pistorijus... Mladić rođen 22. novembra 1986. godine u Južnoj Africi, kojem su sa tek 11 meseci amputirali obe noge između članaka i kolena, sada je poznat kao "Blade Runner", ili najbrži čovek na svetu bez nogu...  Zahvaljujući modernoj tehnologiji, za njega su konstruisali veštačke udove od karbon-fibera, koji se ponašaju slično oprugama i omogućavaju mu da se bavi trčanjem.

 (Dalje)

Sezona prskanja komaraca

Sport Trekbekovi (0) Komentari (1)   
Izrael je samo jedna u nizu zemalja koja je našla lek protiv ovih nekada veoma gadnih insekata. Pre pet-šest godina, u drugoj državi, pod drugim imenom, svi su ih se plašili, a sada su pred istrebljenjem. Naravno, govorim o našem nacionalnom košarkaškom timu. Ne mogu da upotrebim izraz reprezentacija, jer većina tih momaka nema dovoljno iskustva i znanja da reprezentuje jednu od najvećih planetarnih košarkaških sila.

 (Dalje)

"Give peace a chance"... my butt!

Sport Trekbekovi (0) Komentari (4)   
Poslednji čin se upravo završio. Mudroseri iz UEFA su doneli odluku... Partizan je diskvalifikovan na godinu dana iz evropskih takmičenja. Međutim, ukoliko neko očekuje da ću sada opljuvati "Jevropu" jer izbaciše, "nedužni nam", Partizan... može slobodno da ukuca novu adresu u browser, jer mi to nije namera
 (Dalje)
Design by N.Design Studio
Powered by Blog.co.yu. Template adapted by Quzma